Sep 232012
 

Het was ontzettend gezellig om met alle buren en omwonende weer een half dagje bezig te zijn. Kinderen waren druk bezig te knutselen en bij de ouderen werd vooral op het hart gedrukt dat ze de enquête moesten invullen. Kinderen konden ook een vragenlijstje invullen en als beloning werden getrakteerd op een pannenkoek!

Er was ook een band,  Agua Morna,  die ons feest opluisterde en ondanks het gure weer toch voor een hele positieve stemming wist te zorgen.  Kortom weer een goed georganiseerde feest, met dank aan Koen, Monique, Astrid, Dirk en Marie José. Ook dank aan Flip en Sjaak voor de tenten, vervoer etc.!

Hier een ‘kleine’ fotoimpressie.


 

 

 

 Posted by at 8:04 pm

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Counter created by http://emailextractor14.com

Get Cloud PHP Hosting on CatN